Butik

Her kan du bestille bøgerne Farligere end 1000 oprørere: tekster af Lucy Parsons og Revolution er mere end et ord: 23 teser om anarkisme af Gabriel Kuhn direkte fra forlaget. Anarkismens ABC er desværre udsolgt, men vi arbejder på en nyudgivelse i løbet af 2024. Fængselshåndbogen kan bestilles fra de fleste netboghandler.


    Begge bøger koster 50 kr./stk.

    Bogen sendes med PostNord og fragt kommer oveni efter PostNords almindelige takster. Det vil sige, at fragt-prisen bliver fx 44 kr. for 1–2 eksemplarer af Farligere end 1000 oprørere eller 22 kr. for ét eksemplar af Revolution er mere end et ord. Således vil den samlede pris for to eksemplarer af Farligere end 1000 oprørere inkl. fragt være 144 kr., og for ét eksemplar af Revolution er mere end et ord. vil den være 72 kr.

    Kontakt os venligst per mail (info@hydrabooks.dk) i stedet for at bruge formularen her, hvis du ønsker at købe flere end tre eksemplarer, købe en blanding af forskellige titler, købe til videresalg eller få bøgerne sendt til udlandet. Ved internationale bankoverførsler skal køber betale udgifter til både egen og vores bank.