Fængselshåndbogen

Den 10. august 2021 udgav Hydra Bøger Fængselshåndbogen: en guide til pårørende og indsatte af journalist Andreas Rasmussen.

Bogen kan downloades gratis på fængselshåndbogen.dk samt købes i Bogcaféen Barrikaden, Spidsroden, Bogcaféen Halmtorvet, Demos Butikken, Bokhandeln INFo og de store net-boghandlere som saxo.com, bog-ide.dk, plusbog.dk, williamdam.dk og tales.dk.

Om bogen
Når man bliver involveret i en straffesag, kan man stå med mange spørgsmål: Skal jeg udtale mig, hvis politiet vil afhøre mig? Hvordan vælger jeg den rigtige advokat? Hvordan snakker jeg med mine børn om, at jeg skal i fængsel? Hvem kan hjælpe mig, når jeg bliver løsladt?

Det samme gælder som pårørende til en indsat. Hvad må jeg indlevere? Hvornår kan jeg komme på besøg? Hvorfor vil advokaten ikke fortælle noget om sagen? Hvor kan jeg få støtte?

De spørgsmål, og mange andre, får du svar på i denne bog. Den indeholder praktiske oplysninger, brugbare erfaringer fra tidligere indsatte og pårørende og gode råd fra fagfolk på området.

Forfatter: Andreas Rasmussen
Sidetal: 225 sider
Sprog: Dansk
Forlag: Hydra Bøger
Udgavelsesdato: 10. august 2021
Størrelse: 22,1 × 15,6 × 1,7 cm
Vægt: 526 g.
Format: Paperback
1. udgave, 1. oplag
Oplag: 1.500 stk.
ISBN 978-87-994119-8-6
Layout og illustrationer: Rabotnik
Støttet af: 3F’s Medie- og Kulturfond, Græsrodsfonden, Hagens Legat, Kambium, Lademanns Fond, Merkur Fonden, Rød Fond, Sportgoodsfonden, Susi og Peter Robinsohns Fond og private donorer.

Fængselshåndbogen – en guide til indsatte og pårørende © 2021 af Andreas Rasmussen er licenseret under Kreditering-Ikkekommerciel-Deling på samme vilkår 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0). Se en kopi af denne licens på http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/.